Alte știri

Caz real: Un bărbat din raionul Edineț a furat câinele de rasă al vecinului, apoi l-a tăiat și l-a mâncat

Pinterest LinkedIn Tumblr

I-a furat vecinului câinele de rasă și l-a mâncat – este cazul unui locuitor din satul în Cuconeștii Noi, raionul Edineț. Polițistul din localitate i-a îndemnat pe cei doi vecini să se împace, refuzând să ancheteze infracțiunea, dar cei doi n-au acceptat.

Păgubașul s-a supărat și l-a denunțat pe șeful de sector la procuratură. Ca urmare a celor întâmplate, bărbatul care a furat patrupedul trebuie să achite o amendă de 6 mii de lei, cazul civil regăsindu-se într-o sentință recentă a Curții de Apel Bălți.

Un bărbat din localitatea menționată s-a adresat lui Vitalie Budăi, care în 2015 era șeful postului de poliție din Cuconeștii Noi, și i-a spus că ar vrea să scrie o plângere pe numele vecinului său, pe care l-ar suspecta că i-ar fi furat din curtea casei niște piese de schimb de la agregatul de încărcare, dar și un câine de rasă. Pagubele le-a estimat la o sumă de aproximativ 5 500 de lei.
 

Șeful de post l-a chemat pe vecinul păgubașului la sectorul de poliție, unde acesta a recunoscut că a furat câinele, însă a negat implicarea sa în sustragerea pieselor. Atunci, polițistul le-a sugerat celor doi vecini să iasă afară din birou şi să discute în mod confidenţial ca să ajungă la o împăcare. În scurt timp, cei doi au revenit la polițist. Păgubașul i-a spus că nu va scrie plângere, din motiv că s-a înțeles cu vecinul său ca să-i restituie paguba, în termen de 2 săptămâni. Totuși, într-un final nu s-au înțeles și cazul lor a ajuns pe masa judecătorilor.

Mai multe detalii găsiți pe Deschide.md. 

loading...

Comments are closed.