Caz șocant în Coreea de Sud: Un bărbat a murit zdrobit de un robot, după ce a fost confundat cu o cutie de legume

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani și angajat al companiei, trebuia să inspecteze senzorul unui robot industrial, înainte ca acesta să fie testat la scară largă, într-o uzină din sudul țării, scrie Observatornews.ro

Robotul nu ar mai fi făcut diferența dintre bărbat și cutiile pe care era programat să le manevreze. Acesta a fost transportat de urgență la spital, însă nu a putut fi salvat.

Un bărbat din Coreea de Sud a murit în timp ce inspecta un robot industrial. El a fost confundat de robot cu o ladă cu legume și a fost zdrobit.

Robotul era responsabil cu ridicarea cutiilor cu ardei și transferarea lor pe o bandă transportoare. Primele informații arată că robotul nu a făcut diferența între victimă și cutiile cu legume pe care le manipula.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost prins de brațul robotului, a fost ridicat și împins pe banda transportoare. Fața și pieptul victimei au fost zdrobite de brațul robotului, iar bărbatul a murit la spital, a relatat Yonhap.

Victima este un angajat al companiei care a fabricat brațul robotizat. Anterior, a fost depistată o eroare a unui senzor al echipamentului.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share