Caz terifiant: O femeie a murit de ziua sa de naștere, în timp ce soțul îi făcea o fotografie!

Caz tragic, O femeie a murit de ziua sa de naștere, în timp ce soțul îi făcea o fotografie, cum a fost posibil, viata si moarte, iubirea familie 

O tânără a murit chiar în ziua în care își sărbătarea aniversarea, sub privirile îngrozite ale soțului ei care a vrut să o fotografieze. Femeia s-a prăbușit în gol de pe o stâncă.

Ea se afla împreună cu soțul ei pe stâncile din Cape Town, Africa de Sud, pentru a sărbători împlinirea a 31 de ani. De ziua ei de naștere, el și-a dorit să aibă ca amintire o fotografie cu totul specială, una în care să fie surprinsă în timp ce părea că sare peste soare. Din păcate, în timpul săriturii, femeia s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la 152 de metri.

În stare șoc, soțul ei a încercat să o salveze și a reușit să coboare pe stânci aproape 100 de metri. Potrivit salvatorilor, bărbatul, care face alergare montană de performanță, a reușit să ajungă la aproape nouă metri de locul în care trupul soției rămăsese blocat într-un copac. Din cauza ploii, salvatorii au reușit să ajungă la ea după trei ore, când nu s-a mai putut face nimic pentru a o readuce la viață.

Un paramedic de 47 de ani a fost primul salvator ajuns la locul tragediei. El a fost șocat, după ce l-a văzut pe bărbat, agățându-se de stânci, în încercare de a ajunge la soția sa. “El şi-a riscat viaţa încercând să ajungă la soţia sa, dar nu a reușit. A fost sfâșietor, dar s-ar fi sinucis dacă ar fi mers mai departe”, a precizat medicul.

Soții nu ar fi ținut cont de mesajele de avertizare care interzic traversarea barierei de protecție și a balustradelor metalice. În zonă este pietriș alunecos și există riscul ca rocile să se desprindă.

Total
0
Shares
Total
0
Share