Social

Caz terifiant! O femeie violată după o noapte de beție a trăit un șoc  

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie care i-a spus soţului ei că se teme că a fost violată după o noapte de beţie a descoprit că violatorul ei era, de fapt, chiar soțul, după cum au descoperit procurorii.

Soţul şi-a violat soţia acasă, în timp ce copiii dormeau, după ce a găsit-o pe aceasta stând pe o bancă, în stare de ebrietate, susţin judecătorii. Bărbatul în vârstă de 35 de ani, cu toate că ştia ce a făcut, şi-a sfătuit soţia să anunţe poliţia după ce aceasta i-a destăinuit temerea sa.

Mai târziu, acesta a fost arestat după ce testele ADN au demonstrat că el era, de fapt, violatorul. Acesta a fost condamnat la 7 ani de închisoare, primind şi un ordin de restricţie, astfel că nu îşi va mai putea vedea soţia altfel decât în urma unei cereri care va trebui aprobată, ulterior, de aceasta.

Femeia a mărturisit în faţa curţii de judecată că cel mai rău o doare faptul că a fost trădată de persoana în care avea cea mai mare încredere. Aceasta a suferit un şoc imens la aflarea veştii după efectuarea testelor ADN.

Totul s-a întâmplat după ce femeia a petrecut la un bar din apropiere în timp ce soţul ei era la un grătar cu fiul lor. Pe la ora 2 dimineaţa, un prieten l-a anunţat pe bărbat că soţia lui stă pe o bancă şi este în stare de ebrietate, astfel că acesta s-a dus să o ia acasa pe femeie. Ajunşi acasă, bărbatul şi-a violat soţia.

 

loading...

Comments are closed.