Alte știri

Ceban, revoltat de indiferența cetățenilor: După un corporativ făcut acum, puteți să vă treziți de revelion în spital

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general Ion Ceban se arată îngrijorat de situația pandemică din țară, mai ales în contextul sfârșitului de an, când mulți oameni încearcă să organizeze petreceri în acest sens. Edilul spune că are semnale că sunt multe localuri care lucrează după 22:00, astfel cei care activează strică imaginea celor care respectă regulile, transmite Telegraph.md, cu Moldova24.info

„Mulți planifică corporative, chiar nu înțeleg că făcând corporative riscă să facă revelionul în spital. Uitați-vă ce se întâmplă în țările europene, unde nici măcar să ieși afară nu îți permite sau să primești pe cineva în casă, restricțiile sunt până în ianurie. La noi bine mersi, corporative vor oamenii, să danseze să consume ceva frumos, ca în piesa ceea люба звезда ютубa, caută neapărat distracție.

Eu înțeleg că toată lumea e obosită. Dar haideți să respectăm regulile. Repet, un corporativ făcut acum, puteți să vă treziți de revelion în spital. Alegeți să fiți sănătoși. Dar vă rog foarte mult să se facă controale în localuri. Spre mare regret se adună tinerii după ora 22:00. Aici fac un îndemn să se aibă grijă și de medicii noștri care tot sunt foarte epuizați”, a declarat Ceban.

Amintim că, restaurantelor și cluburilor de noapte sau alte localuri de acest fel le este interzisă activitatea după ora 22:00, în contextul pandemiei Covid-19.

Ion Ceban, despre arborele căzut peste mașini pe o stradă din capitală

loading...

Comments are closed.