Social

Ce ai fost într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodia ta? Iată ce spune horoscopul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zodia ta îţi poate dezvălui lucruri pe care nu le ştii despre tine şi pe care nu le poţi înţelege!

Berbec – Războinic
Sufletul Berbecului arată că ai un instinct de războinic în tine şi eşti o persoană care nu ştie să renunţe. Perseverenţa te defineşte, eşti un supravieţuitor care nu fuge niciodată de luptă, ci chiar eşti cel care învinge. Probabil că ai fost un războinic, un cavaler sau un luptător într-o viaţă anterioară.
 
Taur – Lider
A avea un suflet de Taur înseamnă că eşti înfumurat, ferm şi ştii să conduci. Eşti lider din naştere, însă blândeţea ta le permite oamenilor să ia parte la succesul tău. Într-o viaţă anterioară ai fost, prin urmare, un lider sau un fel de descoperitor care a condus oamenii la noi înălţimi.
 
Gemeni – Vindecător
Să fii Gemeni înseamnă că ai o inimă de aur care sângerează pentru cei care au nevoie. Eşti un suflet grijuliu care simte profund durerea celorlalţi şi ai o minte ascuţită, care ştie să îi ajute pe cei ale căror dureri sunt isuportabile. Ai un suflet care caută bunăstarea altora şi o face extrem de altruist. Într-o viaţă anterioară, ai fost fie un vindecător, fie un medic.
 
Rac – Diplomat
Să ai un suflet de Rac înseamnă că eşti o persoană foarte uşor adaptabilă, cu o minte ageră şi plin de tactică prin natură. Eşti bun la citirea situaţiilor şi acţionezi în consecinţă. Excelezi la arta de a scoate ce e mai bun dintr-o situaţie proastă şi ştii exact cum să o faci astfel încât să fie în avantajul tău. Prin urmare, într-o viaţă anterioară ai fost fie un diplomat de înaltă clasă, fie o persoană cu abilităţi de negociere.
 
Leu – Artist
Să ai un suflet de Leu înseamnă că eşti extrem de expresiv şi sensibil în acelaşi timp. Ştii ce îşi doreşte inima şi ştii cum să îi oferi ce are nevoie, dar cel mai important lucru este capactitatea ta de a face lumea să vadă lucrurile din perspectiva ta. Într-o viaţă anterioară ai fost un artist, un pictor sau un sculptor care a schimbat lumea.
 
Fecioară – Gânditor
Să ai sufletul unei Fecioare înseamnă să eşti cineva care îşi trăieşte viaţa în minte. Ai o lume a ta, în capul tău, pe care ai creat-o special pentru tine. Gândurile, ideile şi perspectivele tale contează foarte mult pentru tine şi militezi pentru ele. Într-o viaţă anterioară ai fost un gânditor, un filozof sau un consilier.
 
Balanţă – Judecător
Să ai sufletul unei Balanţe înseamnă că ai capacitatea de a judeca corect lucrurile. Sufletul tău nu are părtinire, nu se dezvoltă în prejudecăţi, ci crede în egalitatea tuturor şi corectitudinea faptelor. Într-o viaţă anterioară ai fost un judecător sau un magistrat.
 
Scorpion – Ucigaş
Să ai sufletul unui Scorpion înseamnă că eşti o persoană care poate înţepa oricând. Ai o personalitate pe care nimeni nu o poate suspecta datorită calmului pe care îl arăţi, dar există o latură periculoasă a ta pe care doar câţiva oameni o cunosc. Eşti capabil să ucizi dacă ai fost călcat în picioare. Prin urmare, într-o viaţă anterioară ai fost un asasin, un ucigaş care a omorât pentru un bine mai mare şi pentru o cauză nobilă.
 
Săgetător – Scriitor, muzician
Să ai un suflet de Săgetător înseamnă că eşti o persoană cu o latură foarte expresivă care se chinuie să iasă la suprafaţă. Eşti o persoană talentată şi muncitoare, calităţi de care ai nevoie pentru a-ţi atinge potenţialul. Sufletul tău creativ este exprimat prin cuvinte sau muzică. Într-o viaţă anterioară ai fost fie scriitor, fie un muzician.
 
Capricorn – Protector
Să ai un suflet de Capricorn înseamnă că eşti o persoană care îi protejează pe cei mai slabi decât tine. Ai o inimă plină de dragoste pentru cei care nu pot face nimic pentru tine şi o inimă foarte săritoare pentru cei care nu pot avea grijă de ei înşişi. Într-o viaţă anterioară ai fost un protector, un salvator sau o persoană care a apărut exact atunci când cineva avea nevoie cel mai mult.
 
Vărsător – Inspirator
Să ai sufletul unui Vărsător înseamnă că eşti o persoană ale cărei fapte devin o sursă de inspiraţie pentru alţii. Eşti un om care s-a născut pentru a excela şi care are suficientă motivaţie pentru a reuşi, dar o faci într-un mod care îi motivează pe ceilalţi. Le dai acestora speranţă că pot face mai mult decât ceea ce fac acum. Într-o viaţă anterioară ai fost un motivator, un lider sau o persoană pe care au urmat-o milioane de oameni.
 
Peşti – Vizionar
Să fii născut în zodia Peşti înseamnă să vezi lumea dintr-un alt punct de vedere. Nu eşti omul care să se conformeze normelor sociale, ci eşti cineva care îşi stabileşte propria cale. Ai o idee diferită despre lumea în care vrei să trăieşti şi o viziune diferită pentru societate pe care doreşti să o construieşti. Într-o viaţă anterioară ai fost un vizionar sau o persoană care a rupt barierele pentru a crea ceva nou.
loading...

Comments are closed.