Politic

Ce insinuează deputata ACUM Maria Ciobanu? „Neomenește și nesimțire ca să-l feliciți pe Gheorghe Urschi!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Blocului ACUM, Maria Ciobanu, într-un statut pe facebook și-a exprimat deranjul că unii demnitari publici merg să-l felicite pe Gheorghe Urschi.

Pe 18 ianuarie, Regele Umorului, Gheorghe Urschi și-a sărbătorit ziua de naștere. Ca în fiecare an, acesta a primit oaspeți care au venit să-l felicite.

Evenimentul însă, nu a fost pe placul deputatei Maria Ciobanu, care într-un staus pe facebook și-a exprimat nemulțumirea numind vizitele celor care au venit să-i ureze la mulți ani maestrului ca fiind „neomenește, nesimțire crasă…”.

Deputata consideră că „personalitățile pecare boala le-a țintuit la pat sau le-a transformat în legume” nu ar trebui expuși publicului.

Acest mesaj însă, a stârnit nemulțumirea familiei lui Gheorghe Urschi, în special ficei sale care ar gestiona și pagina de facebook a Regelui Umorului.

„Stimată Doamnă l-ați vizitat pe Domnul Urschi în acești 9 ani de boală? Dacă ați fi facut-o, ați ști – că nu este țintuit la pat și nu este legumă. Este perfect conștient și lucid. Dacă ar vorbi … ar da o replică mai inspirată.
Faptul, că vreți amintiri doar de bine și frumoase Vă privește în totalitate. Milostenia Dvs. de a-l ține departe de văzul lumii, parcă ar fi un lepros, este un fariseism cras. Și, nu mai faceți comparații superficiale, doar după coperta “om bolnav”, i-au reproșat Mariei Ciobanu, familia lui Gheorghe Urschi.

În mesajul dedicat Mariei Ciobanu, familia sa îi reproșează acesteia că de fapt pentru un artist, cea mai mare dramă a vieții sale e să fie dat uitării, așa cum sugerează deputata că ar fi o „normalitate”.

„Suntem în veacul 21. Și oamenii diferiți de “normalitate” vor să fie fericiți. Și pot da lectii de viată prin optmism și pozitivism. Sper, că nu credeți că este simplu și ușor. Pentru un artist, care s-a dedicat în totalitate publicului, cea mai mare dramă este uitarea. Posibil, aceste evenimente îl încurajează să trăiasca mai departe? Daca aveți propuneri cum să-l faceți fericit pe Domnul Urschi, cât este în viață – Vă invit Doamna Ciobanu. Cu cei 300 de like-uri aveti sorți mari de izbândă. La acțiune! Ușile noastre sunt deschise.” conchide autorul postării de pe profilul lui Gheorghe Urschi.

Telegraph.md amintește că actorul, regizorul, umoristul şi scriitorul Gheorghe Urschi, Artist al Poporului, deţinător al „Ordinului Republicii”, laureat al Premiului Național, supranumit ”regele umorului”, a împlinit sâmbătă, 18 ianuarie, 72 de ani.

 

loading...

Comments are closed.