Externe

Ce s-a întâmplat cu ginerele lui Vladimir Putin după ce și-a înșelat soția. Lovitura a fost dură

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cei douăzeci ani de când este cea mai puternică figură politică a Rusiei, Vladimir Putin a apărut în preajma unor animale sălbatice, de la tigri la urși polari. A apărut la volanul a tot felul de vehicule, de la o navă militară la un bombardier strategic. A fost văzut luptând pe tatami și călărind pe cai. Lumea l-a văzut în vacanțe înotând, cu câinele său sau în preajma copiilor altora. Dar ceea ce nu a văzut lumea niciodată, nu l-a văzut pe Putin alături de familie, în nicio ocazie publică, informează Playtech.ro

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Vladimir Putin nu a apărut niciodată în public cu familia sa

Poporul rus nu a văzut niciodată nici măcar una dintre cele două fiice ale sale. În foarte rarele ocazii în care și-a menționat fiicele, Vladimir Putin nu le-a rostit numele. Se referă la ele doar ca la „ele„. Soția sa, Lyudmila, abia dacă a acționat ca Primă Doamnă.

După primii ani ai mandatului său, ea a încetat să-l mai însoțească în străinătate și a dispărut mai mult sau mai puțin din peisaj. O sugestie obișnuită, pe jumătate serioasă, a fost că Vladimir Putin ar fi închis-o într-o mănăstire de maici. Absența Lioudmilei Putina a fost deosebit de izbitoare la o slujbă religioasă de Paște, unde Vladimir Putin a stat alături de Dmitri Medvedev, președintele său înlocuitor și actualul prim-ministru, precum și de soția lui Medvedev.

Trio-ului i s-a alăturat apoi primarul Moscovei, Serghei Sobianin. Un maestru necunoscut al Photoshop-ului a acoperit prompt capul lui Sobianin cu o eșarfă din dantelă, pentru ca el și Putin să pară un cuplu. Imaginea a avut un mare succes pe rețelele de socializare.

Cu toate astea, presa a reușit să afle mai multe detalii despre căsătoria și, ulterior, divorțul uneia dintre fiicele liderului de la Kremlin, dar și despre ceea ce a făcut Putin când a aflat despre fapul că ginerele ar fi înșelat-o pe fiica cea mică. Fostul ginere era Kirill Shamalov, fiul unui vechi prieten al lui Vladimir Putin.

Cum l-a pedepsit Putin pe Kirill Shamalov pentru că a înșelat-o pe fiica sa cea mică

Kirill Shamalov, un om de afaceri rus, căsătorit cu fiica lui Vladimir Putin, a primit o participație estimată la 380 de milioane de dolari la o companie petrochimică rusă. Totul ieșea la iveală în urma unei investigații realizate de publicația rusă iStories.

Potrivit investigației, Kirill Shamalov a cumpărat participația considerabilă în compania-mamă a gigantului petrochimic Sibur. Achiziția era făcută prin intermediul unei companii offshore.

Afacerea a fost încheiată la doar câteva luni după ce acesta s-a căsătorit cu Katerina Tikhonova. Tânăra, un om de știință și funcționar universitar, se spune că este fiica mai mică a lui Putin.

Dar lucrurile, se pare, nu au mers cum trebuie între Kirill Shamalov și Katerina Tikhonova. Presa a aflat despre faptul că omul de afaceri ar fi înșelat-o pe Katerina Tikhonova.

Ulterior, a venit și divorțul, iar Vladimir Putin se pare că nu a acceptat situația ușor. S-a aflat că magnatul Kirill Shamalov ar fi pierdut miliarde de dolari în urma despărțirii sale de Katerina Tikhonova.

Presa locală relatează că Shamalov a avut de atunci o legătură romantică cu o cetățeană rusă stabilită la Londra, Zhanna Volkova. Speculațiile au avansat, de asemenea, ipoteza că presupusul divorț ar putea fi un simulacru atent coregrafiat.

Aceleași speculații spuneau că ar fi avut legătură cu încercarea de a ocoli sancțiunile occidentale asupra cercului lui Putin. Kremlinul a adoptat politica sa obișnuită. A refuzat să discute despre familia liderului de la Kremlin. Așa cum nu a confirmat niciodată căsătoria din 2013 a Katerinei cu Shamalov.

Căsătoria ținută la secret

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii somptuoase în stațiunea de schi Igora, în apropiere de Sankt Petersburg, iar cuplul a călătorit într-o sanie tradițională trasă de trei cai albi.

Toți invitații au jurat să păstreze secretul și nu s-a făcut niciun anunț oficial, deoarece Vladimir Putin interzice discuțiile despre problemele familiei sale. Relația l-a catapultat pe Shamalov la statutul de miliardar, dar un element cheie al averii sale ar fi fost deținut în încrederea ca membru al familiei Putin.

Sfârșitul căsătoriei sale a fost raportat de Bloomberg citând surse anonime care au afirmat că magnatul a fost forțat în aprilie 2017 să renunțe la o participație de 4,3% în gigantul de gaze și petrochimie Sibur, pe care o primise înainte de nunta sa cu fiica cea mică a președintelui rus.

El nu a câștigat nimic din această afacere și, ca urmare, și-a pierdut statutul de miliardar, potrivit informațiilor. Surse apropiate lui Shamalov au negat această versiune a evenimentelor, sugerând că acesta a suferit din cauza unei investiții ghinioniste, dar a refuzat să comenteze.

În 2017, averea sa a fost estimată la 1,3 miliarde de dolari, conform publicației Mirror. Ulterior, în 2018, era estimată la 800 de milioane de dolari, dar poate mai puțin din cauza plății dobânzilor la un împrumut masiv și a posibilelor costuri de divorț, spun rapoartele de la Moscova.

loading...

Comments are closed.