Alte știri

Ce spune Dumitru Diacov referitor la faptul că banii acestuia au ajuns în vizorul ANI

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele de onoare al Partidului Democrat va lăsa justiția să spună ultimul cuvânt pe marginea actului emis de către Agenția Națională de Integritate ce vizează averea deputatului, infomează N4.md

În legătură cu raportul ANI, publicat în presă… Am impresia că procesul de dezbinare și denigrare a PD, început acum un an, continuă. Voi lăsa justiția să spună ultimul cuvânt”. a spus Diacov.

Autoritatea Națională de Integritate a emis act de constatare în privința lui Dumitru Diacov, deputat din Parlamentul Republicii Moldova în rezultatul unui control al averii și intereselor personale, care a fost efectuat pentru perioada 2014 – 2019, fiind extins și asupra soției parlamentarului.

În cadrul verificărilor efectuate și a documentelor obținute, inspectorul de integritate a constatat existența unei diferențe substanțiale, în mărime de peste 600 de mii de lei, între averea dobândită și veniturile obținute de către deputat și soția acestuia. Justiția urmează să se pronunțe pe marginea acestui dosar.

Citește și: VIDEO // Andrei Năstase îl îndeamnă pe Renato Usatîi să se oprească și să nu devină o gură de canalizare

loading...

Comments are closed.