Cea mai mare companie aeriană din Israel anunță cursa Chișinău-Tel Aviv-Chișinău

EL AL Israel Airlines a fost întâmpinat în mod festiv de către Aeroportul Chișinău, iar pasagerii au fost plăcut surprinși de atmosfera de sărbătoare, de tradiționalul moment “pâine cu sare” și, desigur, de arcada formată din jeturi de apă, care a devenit deja un simbol al intrării unei noi companii aeriene în familia aeroportului.

Astfel, orarul de zbor va fi completat cu curse regulate directe Chișinău-Tel Aviv-Chișinău, desfășurate de două ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică.

EL AL își are sediul în incinta Aeroportului Internațional Ben Gurion, iar traducerea din limba ebraică a termenului “EL AL” (אל על) este “spre înălțimi”.

De asemenea, compania este recunoscută ca una dintre cele mai sigure datorită procedurilor sale de securitate extrem de stricte, atât la sol, cât și la bordul aeronavelor. Ea dispune de un sistem specific de siguranță a zborului, nemaiîntâlnit la alte linii aeriene.

Pasagerii care urmează să efectueze un zbor cu EL AL sunt rugați să se prezinte la aeroport cu trei ore înaintea zborului pentru efectuarea check-in-ului.

Total
0
Shares
Total
0
Share