Economie

Cea mai nouă companie avia din Moldova anunță că este gata de zbor

Pinterest LinkedIn Tumblr

HiSky, cea mai nouă companie avia din Moldova, anunță că este pregătită pentru lansarea zborurilor începând cu data de 1 iulie. Partenerul companiei – operatorul aerian român Cobrex Trans, a primit autorizație de zbor de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Actul a fost emis de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova pe data de 7 aprilie, curent.

Ne bucurăm că toate etapele au fost trecute cu succes și că putem să ne luăm zborul. Am reușit pentru că am fost corecți față de instituțiile statului, dar și față de călători. Simplul fapt că HiSky este singura companie care returnează banii pentru zborurile anulate din cauza Pandemiei, ne reconfirmă respectul față de pasageri și principiile de care ne conducem, în general, declară managerul HiSky, Iulian Scorpan.

HiSky și partenerul său – Cobrex Trans vor opera zboruri către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania).

Ofertele, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.md, la call-centru (022) 95-55-95, pe paginile de socializare: Facebook și Instragram.

loading...

Comments are closed.