Cea mai veche fabrică de lactate din Italia angajează doar persoane de peste 60 de ani

 

Cea mai veche fabrică de lactate din Italia este deținută de trei frați. Nimic ieșit din comun, doar că la ”Brazzale spa”, sunt angajate doar persoane care se află în prag de pensionare, scrie Profit.ro

Roberto Brazzale, unul din cei trei proprietari a precizat că printre angajați a avut și tineri de 20, 30 de ani, dar rezultatele muncii lor au fost mai mult decât dezamăgitoare.

Proiect inedit în Italia
Patronul celei mai vechi fabrici de lactate din Italia este mulțumit de angajații sextuagenari. De fapt, continuă antreprenorul, angajarea persoanelor de peste 60 de ani a fost cea mai bună alegere.

„Am avut câțiva tineri între 20 și 30 de ani în probă, care au avut rezultate dezamăgitoare. Între timp, am ascultat dificultățile profesionale ale unor prieteni și dorința de schimbare a altora: vorbim despre adevărați campioni, profesioniști cu abilități de comunicare puternice și multă energie de cheltuit pentru noi aventuri. A-i primi în companie a fost cea mai bună alegere pe care puteam să o fac”, povestește antreprenorul.

Nemulțumit de prestația angajaților tineri, antreprenorul italian în vârstă de 61 de ani s-a reorientat. Primul pe care l-a contactat pentru a i se alătura proiectului a fost un coleg din gimnaziu, Alessandro. După Alessandro a urmat Ugo, un tânăr pensionar care are ca motto „operațional 24 de ore pe zi”.

Această etichetă i se potrivește de minune, totuși Ugo bate Italia în lung și în lat după produse calitative, brânzeturi, unturi speciale și licori bahice.

Brazzale spa, cea mai veche fabrică de lactate din Italia
A urmat apoi Sonia, o altă colegă a patronului italian. Sonia are misiunea de a se ocupa de administrație și depozit. „Când eram copii, mergeam împreună la școală”, zâmbește Brazzale, patronul celei mai vechi fabrici de lactate de in Italia. Lista nu putea fi completă fără Nico, mâna dreapta a antreprenorului italian. Pe lângă cei menționați mai sunt Corrado, Gino, dar și mulți alții.

Brazzale este mulțumit de angajații săi, pe care îi cosideră ”resurse formidabile”. „Noi nu facem o faptă bună. Sunt profesioniști cu mari competențe și nu aș găsi pe nimeni altcineva ca ei”, a completat anterprenorul din Italia. Deși au profesii diferite, pasiunea pentru mâncare i-a unit într-un proiect inedit.

Total
0
Shares
Total
0
Share