Ceartă între deputații din alianța ACUM-PSRM: Acuzații grave din ambele părți

lilian capr, deputat psrm, grigore novac, alianta acum psrm, calea ferata moldova, iurii topala

Ceartă pe rețeaua Facebook între doi deputați din alianța de guvernământ. Este vorba despre Lilian Carp de la blocul ACUM și Grigore Novac din Partidul Socialiștilor. Mărul discordiei, este șeful Căilor Ferate din Moldova, Iurii Topală, cu care s-a întâlnit Lilian Carp astăzi.

Deputatul din fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Grigore Novac, a postat o poză astăzi, în care apare pe o bancă deputatul Lilian Carp, alături de directorul general al Căilor Ferate din Republica Moldova, Iurii Topală.

Novac a recomandat colegilor din majoritatea parlamentară, “să evite astfel de întâlniri cu elemente corupte, precum ar fi domnul Topală”. În opinia deputatului socialist, astfel de acțiuni știrbesc din reputația actualei guvernări. Acesta spune că faptul că Lilian Carp “pretinde că este moralitatea națiunii și citește lecții de corectitudine” nu îi oferă dreptul să se întâlnească cu Topală.

La rândul său, deputatul din blocul ACUM, Lilian Carp a venit cu o replică, în care a recunoscut că s-a întâlnit cu Topală, aceasta ar fi venit la solicitarea directorului CFM, pentru a transmite actele prin care CFM a sesizat Comisariatul de poliție din Bender, referitor la declarațiile pe care le-a făcut deputatul în cadrul unei conferințe de presă.

Lilian Carp a venit și cu un reproș la adresa lui Novac, spunând că spre deosebire de unii, care au falsificat alegerile de la CNA și au făcut înțelegeri la Curtea Constituțională la miez de noapte prin subsoluri, el preferă să se vadă cu oamenii în spațiul public.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share