Cei 600 lei de Paști vor putea fi ridicați până la sfârșitul anului 2019

vlad Plahotniuc, Ajutorul de 600 de lei pentru sărbătorile Pascale este distribuit începând de azi către peste 610.000 de beneficiarim partidul democrat din moldova, pdm pavel filip, hristos a inviat, 

Ajutorul de Paști, în valoare de 600 de lei, acordat mai multor categorii de persoane în ajunul sărbătorilor pascale va putea fi ridicat până la sfârşitul anului. Potrivit responsabililor de la Casa Naţională pentru Asigurări Sociale, beneficiarii care din diverse motive nu vor reuşi în timp util să îşi ridice banii o pot face şi după sărbători, transmite Publika.md.

Până acum, 90 la sută din beneficiari şi-au ridicat ajutorul. Astfel, 397 mii de beneficiari şi-au ridicat banii prin oficiile “Poşta Moldovei” iar 148 mii prin intermediul cardului bancar.
 
Casa Națională de Asigurări Sociale a transferat deja prestatorilor de servicii cele aproape 370 de milioane de lei necesare. De suportul unic de sărbători beneficiază pensionarii, persoane cu dizabilităţi, inclusiv beneficiarii de alocaţii sociale cu venituri de până la două mii de lei.
 
Anterior şi în perioada sărbătorilor de iarnă la fel au fost alocaţi câte 600 de lei pensionarilor. Cei care nu au reuşit să-i încaseze, de asemenea o pot face până la sfârşit de an. Aceste iniţiativele aparţin preşedintelui Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.
Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share