Alte știri

Cele 100 de milioane acordate de UE Republicii Moldova au lăsat-o fără replică pe Maia Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Toți suntem deprinși că, atunci când e vorba de bani pentru Republica Moldova, Maia Sandu (a se citi echipa de consilieri ai ei pe domeniul economico-financiar) nu tace. Mulți probabil țin minte acel fail în care Maia Sandu a și înscris un video-adresare către FMI să nu-i dea Moldovei ruble.

Iată ce scria, pe contul său de facebook, Maia Sandu, pe 4 octombrie:

 

Ieri, la Bruxelles, Armașu/Cioclea au semnat cu europenii acordul adițional (sau cum se mai numește acolo) cu privire la împrumutul de 100 de milioane de euro dintre care 40 de procente vor fi grant. Banii vor veni pe la începutul lui 2018.

Da voi țineți minte cum urla pe la colțuri (a se citi – sponsored pe facebook) Mureșan despre faptul că Republica Moldova nu este un stat de drept și că guvernul de la Chișinău nu trebuie recunoscut și că nu merită deloc banii.

S-a înmuiat Eurodeputatul din greșeală trimis la Bruxelles/Strasbourg de către România. Probabil a înțeles că doar moldovencele nu-i vor satisface pe deplin dorința de a fi mare și tare. Sau poate l-au calmat ai lui din EPP care, s-a demonstrat deja, se vând pentru un sfanț.

Iată ce a scris ieri pe facebook el:

 

 

Între timp Maia așa și tace. Straniu nu-ș cum.  Sau poate deja e în drum spre Italia la shopping în Milano? Azi trebuie să ajungă acolo. La sigur.

Autor: Eugen Luchianiuc

loading...

Comments are closed.