Politic

Cele două autobuze oferite de Primăria Bucureşti au fost puse în circulație. Ce spun pasagerii din Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cele două autobuze donate de Primăria București bucură deja de o săptămână pasagerii din Chişinău. Vehiculele circulă pe linia 5, care leagă sectorul Ciocana de Botanica.

Oamenii se arată mulţumiţi că au parte de confort și spun că autobuzele sunt foarte utile pentru municipiul Chișinău. „Am intrat în autobuz și am rămas surprinsă de noul design. Am auzit la televizor că trebuie să aducă două autobuze și să le pună în circulație pe linia 5 și m-am bucurat.”. „Chiar azi prima dată m-am urcat în el. E ok, e curat, în autocar e destul de bine.” .„Mi se pare mai nou, mai frumos, comod, liber.”

Sergiu Căstășan este angajat la Parcul Urban de Autobuze deja de 22 de ani. El spune că în acești ani a reușit să conducă zeci de vehicule de rută, dar acesta este mult mai confortabil, nu doar pentru șofer, dar și pentru pasageri. „E mai bun decât cele pe care le avem noi. Caroseria e mai joasă și călătorii se pot urca și coborî mult mai ușor”, a spus Sergiu Căstăşan, șofer.

Autobuzele au fost donate de autorităţile din București, după ce candidatul independent la Primaria Capitalei, Silvia Radu, a semnat, în perioada în care era edil interimar, un acord cu Gabriela Firea.

loading...

Comments are closed.