Social

Cele mai atrăgatoare și sexy nume din lume. Al tău se numară printre ele?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai ceva ca ochii, numele unei persoane poate reprezenta oglinda sufletului si… fizicului ei. Cel putin asa sustin specialistii de la Happn, care au facut un studiu legat de cum sunt percepute anumite nume in randul sexlui opus.

Potrivit brit.co, creatorii aplicatiei de dating si intalniri Happen au realizat un studiu in care si-au propus sa identifice care sunt cele mai atragatoare nume. Astfel, ei au urmarit activitatea utilizatorilor, succesul lor in randul reprezentantilor de sex opus si numarul de intalniri la care au fost.

Dupa monitorizarea si cuantificarea datelor, ei au impartasit rezultatele celor de la ziarul Independent si au intocmit un top al celor mai sexy nume din lume. Iata denumirile care sunt perecepute ca fiind atragatoare si care reusesc mai usor sa-si faca iubiti si iubite.

In cazul femeilor din SUA, considerate mai atragatoare au fost doamnele si domnisoarele pe care le cheama Amanda, Nicole, Jessica, Alexandra si Katie. In ceea ce ii priveste pe domnii americani, mai hot sunt Michael, Matt, Ben, Jason si Simon.

loading...

Comments are closed.