Social

Cele mai bune sucuri cu care poți înlocui cafeaua

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nicio dimineață fără vitamine și minerale de calitate! Acesta ar trebui să fie motto-ul tău. Încearcă să înlocuiești cafeaua matinală sau lipsa micului dejun cu un pahar de suc proaspăt făcut în casă sau măcar cu o porție de fructe.

În felul acesta, te vei bucura de o pielea frumoasă, hidratată, o activitate cerebrală bună și starea ta de spirit va fi una de zile mari, ca să nu mai vorbim de doza de energie pe care o vei resimți pe tot parcursul zilei.

Favorizează curățarea arterelor

Sângele este responsabil de transportul tuturor substanțelor nutritive către organe. Un suc preparat în casă îți menține sănătatea aparatului cardiovascular.

Cea mai bună modalitate de a îngriji starea arterelor este să faci mișcare în mod frecvent, să te hidratezi corespunzător și pentru asta poți să apelezi și la un suc la micul dejun.

Pentru asta ai nevoie de 2 banane, 2 cești de suc de portocale proaspăt stors, o lingură de miere și o linguriță de vanilie. Amestecă toate ingredientele cu ajutorul unui blender, adaugă și un pahar de apă și bucură-te apoi de porția ta de sănătate.

Stimulează memoria

Dacă vrei să te bucuri de o memorie de zile mari, profită de antioxidanții din afine. Amestecă o cană de afine cu o banană și cu o lingură de ulei de in, adaugă un pahar de apă și puțină miere și consumă-l pe stomacul gol.

Așteaptă măcar 20 de minute după ce ai consumat acest suc și apoi poți să savurezi micul dejun și ceașca de cafea.

În cazul în care vrei să îți îmbunătățești funcția intestinelor și să intensifici arderile organismului poți să optezi pentru mixul extrem de sănătos și nutritiv format din o cană de papaya tocată, o cană de piersici, o jumătate de pară și o linguriță de ghimbir.

Nu uita să te alimentezi corect pe tot parcursul zilei, să nu sari peste mesele principale și să profiți de fiecare moment pentru a face mișcare.

Sportul este cel mai bun medicament și mijloc prin care să susțin buna activitate cerebrală și nu numai.

 

loading...

Comments are closed.