Cele mai frumoase zece citate de iubire din Biblie! Citește-le, mâine s-ar putea să zâmbești mai mult!

psihopat, sanatate, boli psihice

Într-o lume în care timpul a devenit un bun alergător, în care noi, oamenii, suntem mai preocupați de cele lumești, decât de persoanele de lângă noi, o lume în care iubirea parcă nu mai e, uităm să ne liniștim. Ne cufundăm în tot felul de lucruri și la finalul zilei tragem linie.

Concluzia? Mult stres, multă oboseală. Biblia este una dintre modalitățile care ne-ar putea face să ne oprimi din repezeala vieții. Citește aceste zece citate de iubire. Mâine poate vei avea bateriile mai încărcate.

“Cele câteva ore pe care le petrec cu tine valorează cât cele o mie de ore pe care le petrec fără tine!” (Cântărea lui Solomon 2:2,3)

“Unde vei muri tu, voi muri și eu și voi fi îngropată acolo. Facă-mi Domnul ce o vrea, dar nimic nu mă va despărți de tine în afară de moarte!” (Cartea Rut 1:16)

“Pune-mă ca pe un semn în inima ta, ca pe un semn pe brațul tău; iubirea este puternică precum moartea și amară precum infernul: cărbunii ei sunt cărbuni de foc; violente sunt văpăile ei.” (Solomon – Cântărea Cântărilor)

“Și acum acestea trei rămân: credința, speranța și dragostea. Dar cea mai mare dintre acestea este dragostea” (1 Corinteni 13:13)

“Ura stârnește certuri, dar dragostea acoperă toate greșelile.” – (Proverbe 10:12)

În aceasta este dragostea, nu fiindcă noi am iubit pe Dumnezeu, ci fiindcă El ne-a iubit pe noi și a trimis pe Fiul Sau jertfă de ispășire pentru păcatele noastre.

“Îmbrăcăți-va, dar, ca aleși ai lui Dumnezeu, sfinți și prea iubiți, cu milostivirile îndurării, cu bunătate, cu smerenie, cu blândețe, cu îndelungă-răbdare,
Îngăduindu-vă unii pe alții și iertând unii altora, dacă are cineva vreo plângere împotriva cuiva; după cum și Hristos v-a iertat vouă, așa să iertați și voi.
Iar peste toate acestea, îmbrăcați-vă întru dragoste, care este legătură desăvârșirii.” (Coloseni 3:12-14)

“Nimănui cu nimic nu fiți datori, decât cu iubirea unuia față de altul.” (Români 13:8)

“Deci nu mai sunt doi, ci unul singur! Așadar, omul nu trebuie să despartă ceea ce Dumnezeu a adus laolaltă!” (Matei 19:6-8)

Total
0
Shares
Total
0
Share