Externe

Cele mai neobișnuite legi din întreaga lume! Află în ce țară oamenii sunt obligați să-și supravegheze găinile constant

Pinterest LinkedIn Tumblr

În momentul în care mergi în vacanță sau te muți într-o altă țară, trebuie să știi totul despre țara respectivă pentru a nu avea probleme. De obicei, fiecare dintre noi știe ce nu are voie să facă într-o anumită țară, însă pe lângă legile obișnuite, există țări în care unele legi sunt cu adevărat ciudate. Iată câteva dintre ele:

Singapore – Dacă vrei să mergi în vacanță în Singapore, este mai bine să nu îți iei cu tine în bagaj gumă de mestecat pentru că este interzisă. Această lege a fost dată cu scopul de a se păstra curățenia din spațiile publice. Totuși, singura gumă de mestecat care este acceptată este guma de mestecat cu nicotină, pentru persoanele are vor să se lase de fumat.

Danemarca – Dacă locuiești în Danemarca și vrei să-i pui un nume neobișnuit sau exotic copilului tău, este mai bine să verifici înainte regulile oficiale. Există 7000 de nume aprobate de autoritățile din Danemarca, iar dacă numele pe care ți-l dorești pentru copilul tău nu este pe acea listă, vei avea nevoie de avizul special al guvernului danez.

Veneția – Dacă vrei să mergi în Veneția în vacanță, trebuie să știi că nu ai voie să hrănești porumbeii în Piața San Marco. Autoritățile au interzis acest lucru pentru că păsările prezintă un risc pentru sănătate și pentru a proteja monumentele istorice. Dacă faci asta, vei lua cu siguranță o amendă de până la 700 de euro.

Canada – În provincia canadiană Ontario, din orașul Petrolia, autoritățile au interzis zgomotul excesiv. Prin urmare, este complet interzis să țipi, să cânți în public și să fluieri și nu contează ora sau circumstanțele.

harta lumii, sua, europa, africa, asiaGrecia – Dacă vrei să mergi în Grecia și să vizitezi monumente importante, nu este indicat să porți pantofi cu toc. Autoritățile elene au interzis accesul femeilor care poartă pantofi cu toc înalt pentru a proteja de distrugere monumentele istorice.

Germania – Dacă mergi pe autostrăzile din Germania, ar trebui să știi că nu trebuie să fii atent doar la vitezometru, ci și la indicatorul de benzină. Dacă nu mai ai combustibil pe autostradă, vei fi cu siguranță amendat.

Australia – În Australia, proprietarii de baruri trebuie să fie atenți la cantitatea de alcool pe care clienții o consumă. Proprietarilor de baruri le este interzis să le permită clienților să se îmbete, de aceea, cei care fac acest lucru sunt amendați.

Georgia – În Georgia, în orașul Quitman, oamenii sunt obligați să-ș supravegheze găinile constant. În acest oraș, proprietarilor de găini le este interzis să le lase să treacă strada.

loading...

Comments are closed.