Celebra interpretă C.C. Catch vine la OrheiLand cu ocazia Zilei Independenței a Republicii Moldova

Celebra interpretă C.C. CATCH, una dintre cele mai de succes și mai îndrăgite artiste din anii ’80, pe melodiile căreia generații întregi au dansat la toate petrecerile, îi invită pe toți moldovenii la un concert grandios dedicat Zilei Independenței Republicii Moldova, care va avea loc pe 27 august, la OrheiLand, informează tv6.md

„Haideți să sărbătorim împreună principala sărbătoare a țării și să petrecem împreună momente de neuitat pe cele mai bune hituri ale starului mondial al tuturor timpurilor. Vă așteaptă o mulțime de surprize și o atmosferă absolut festivă”, se menționează în mesajul postat pe pagina oficială a parcului de distracții OrheiLand.

Amintim că, de Ziua Independenței Moldovei, autoritățile din Orhei pregătesc un spectacol grandios. Cea mai mare parte a acestui eveniment de amploare va avea loc în cel mai mare centru de divertisment din țară, OrheiLand. Startul sărbătorii va fi dat în centrul orașului, unde este invitată toată lumea pentru a participa la paradă și să meargă în marș spre OrheiLand. Un spectacol fabulos va fi organizat și pentru cei mai mici dintre musafiri.

Invitatul special al sărbătorii este celebra interpretă C.C. Catch, una dintre cele mai de succes și mai îndrăgite artiste din anii ’80, pe melodiile căreia generații întregi au dansat la toate petrecerile. Sosirea artistei la Orhei este un eveniment cu adevărat grandios. Tot acolo, pentru adulți va avea loc o expoziție-târg de meșteri. Seara, va începe un concert incendiar cu participarea artiștilor de la noi și a ansamblurilor folclorice. Atmosfera va fi încinsă de legendara C.C. Catch, un adevărat simbol, greu de egalat, al muzicii disco. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Total
0
Shares
Total
0
Share