Lifestyle

Celebrul cântăreț Elton John a înregistrat pierderi de zeci de milioane din cauza pandemiei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Celebrul cântăreț Elton John a înregistrat pierderi de 75 de milioane de dolari din cauza pandemiei. Starul a trebuit să anuleze numeroase concerte de teama infectării cu virusul COVID-19.

Celebrul cântăreț Elton John (73 de ani) a fost forțat să ia decizii grele pentru a economisi bani după ce a înregistrat pierderi de 75 de milioane de dolari din cauza virusului COVID-19. Starul a trebuit să anuleze numeroase date de concerte din noul și ultimul lui turneu, început în 2018. Pentru el, ca și pentru alte vedete din lumea muzicii și a spectacolului, criza sanitară provocată de coronavirus a fost o adevărată catastrofă. Elton a început turneul Farewell Yellow Brick Road Tour la 8 septembrie 2018, după care a fost constrâns să anuleze peste 45 de concerte. Din această cauză, a pierdut uriașa sumă de 75 de milioane de dolari. Ceea ce trebuia să fie ultimul său turneu s-a transformat într-un dezastru financiar. Chiar dacă unele concerte au putut să fie reprogramate, pierderile nu vor mai putea să fie acoperite.

Din cauza grelelor pierderi financiare, cântărețul Elton John a fost obligat să ia măsuri drastice. Astfel, el a trebuit să renunțe la doi membri importanți din trupa sa: chitaristul Davey Johnstone și bateristul Nigel Olsson. Superstarul britanic are mare grijă în privința conturilor sale din bancă. Asta deși, are o avere de 500 de milioane de dolari. În plus, colaborările pe care le are, cum ar fi cel de pe ultimul album al cântăreței Lady Gaga, îi vor aduce câștiguri frumoase. Așa că are posibilități să recupereze din pierderi.

Sursa: Click.ro

Citește și: Grupul Anonymous a făcut publică ultima conversație a lui Michael Jackson cu avocatul său: „Vor să scape de mine”

 

loading...

Comments are closed.