Cenzură pe pagina de facebook a Maiei Sandu! Lidera PAS blochează deja și pe moldovenii din diasporă

Maia Sandu, Toți cei care au furat banii să facă pușcărie, în primul rând Șor, partidul actiune si solidaritate, pas, andrei nastase, 
 

Vasile Calmațui, un moldovean din diasporă, stabilit în Franța a acuzat-o pe Maia Sandu, că ar restricționa dreptul la libera exprimare pe pagina ei de Facebook.

Acesta a atașat un screenshot în care demonstrează că lidera PAS folosește de 7 ori cuvântul “Țară”, în câteva rânduri aceasta ar fi comis 5 greșeli gramaticale, folosind forma articulată, adică “țara” în loc de “țară”, cum ar fi trebuit de scris în mod normal judecând după contextul postării. Vasile Calmațui consideră că este rușinos pentru un fost ministru al educației.

Moldoveanul din diasporă menționează că nu cunoaște motivul pentru care a fost blocat de către Maia Sandu, spunând că nu a folosit niciodată un limbaj violent, vulgar și nici nu ar fi făcut spam pe pagina ei. Acesta amintește despre faptul că și alți exponenți ai opoziției au recurs la aceeași metodă, adică blocarea utilizatorului pentru comentarii. Printre aceștia se numără Andrei Năstase, Octavian Țîcu, postul de televiziune TV8, Natalia Morari, Valentina Ursu, Dorin Scobioală, Mariana Rață, Constantin Cheianu, Vasile Năstase, Alex Cozer probabil și alții.

Vasile Calmațui spune că dacă până acum aprecia pagina Maiei Sandu, de acum încolo va fi nevoit să o critice.

Total
0
Shares
Total
0
Share