Social

Cetățean francez reținut pe Aeroportul de la Chișinău cu bagajele ticsite cu țigări

Pinterest LinkedIn Tumblr

Funcționarii vamali de la aeroport au contracarat o tentativă de scoatere ilegală din țară a țigaretelor, nedeclarate conform procedurii legale. Pe acest caz este documentat un cetățean francez în vârstă de 53 de ani, care a încercat să se eschiveze de la controlul vamal, informează Echipa.MD.

Produsele din tutun au fost depistate la sectorul ieșire, în cadrul scanării bagajelor de cală ale pasagerilor cursei Chișinău – Paris, astfel fiind stabilită prezența unor obiecte suspecte în valiza unui pasager.

Ca urmare a controlului fizic efectuat de către echipa mixtă de control formată din vameși și polițiști de frontieră, au fost ridicate 15.800 de țigarete cu timbre de acciz ale Republicii Moldova, mărcile ”Rothmans” și ”Camel”.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul intenționa să comercializeze țigaretele pe piața neagră a Uniunii Europene.

În rezultat, țigările au fost reținute în vederea confiscării, iar cercetările pe acest caz continuă în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor.

loading...

Comments are closed.