Politic

Cetățeni din diasporă anunță că îl vor vota pe Andrei Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți concetățeni stabiliți peste hotare anunță că își vor da votul pentru Andrei Năstase, candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale. Totodată, diaspora îi îndeamnă pe cei de acasă să meargă masiv la vot. Apeluri de mobilizare au venit din SUA, Canada, dar și din state europene, transmite Telegraph.md, cu referire la Jurnal.md

O moldoveancă stabilită în SUA afirmă că familia sa va parcurge 600 de kilometri în ziua alegerilor, pentru a putea vota pentru Andrei Năstase.

„Vă salut de pe malul Oceanului Pacific. Vreau să vă îndemn să participați masiv la vot pe 1 noiembrie. Vom parcurge o distanță de peste 600 de kilometri, de la Los Angeles până la Sacramento, ca să votăm. Vom vota omul care merită, omul demnității și adevărului. Îl vom vota pe Andrei Năstase. Ne dorim libertate și bunăstare pentru țara noastră”, afirmă femeia.

Un alt apel de mobilizare la vot pe 1 noiembrie vine de la cetățenii moldoveni stabiliți în Germania.

„Haideți să mergem masiv la vot și să decidem încotro va merge Republica Moldova care merită un viitor mai bun. Să demonstrăm că suntem o societate matură și ne bazăm pe principii democratice. Fiecare dintre noi, înainte de a merge la vot trebuie să analizeze și să răspundă la câteva întrebări: cine a făcut, ce a făcut, cum a făcut și ce urmează să facă? Personal demult am răspunsul la aceste întrebări și declar cu toată responsabilitatea că îmi voi da votul cu toată încrederea pentru Andrei Năstase.

De-a lungul anilor, este omul care a demonstrat că caracter, onestitate și perseverență. Sunt calitățile prioritate pentru un adevărat președinte de țară, care va reuși să reprezinte RM cu demnitate la cel mai înalt nivel. Este omul care a luptat, luptă și va lupta în continuare cu regimurile oligarhice, cu fărădelegile și ndreptățile. De-a lungul anilor, a reușit să unească în jurul său sute de mii de oameni cu viziuni diferite pentru o cauză comună – un viitor mai bun pentru RM”, a menționat un concetățean stabilit în Germania.

Din martie și până în septembrie, salariile angajaților din sănătate s-au dublat

loading...

Comments are closed.