Cetățenii din raioanele Basarabeasca, Drochia și Râșcani vor beneficia de consultații medicale gratuite

În această săptămână, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite în raioanele Basarabeasca, Drochia și Râșcani. Serviciile medicale vor fi acoperite din fondul măsurilor de profilaxie al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină (CNAM).

Potrivit CNAM, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe localități din raionul Basarabeasca, și anume: pe 19 iunie – în Bașcalia; pe 20-22 iunie – în Basarabeasca; pe 23 iunie – în Sadaclia.

Tot în această săptămână, vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în diferite localități din raioanele Drochia și Râșcani: pe 19 iunie stomatologii se vor afla în Popeștii de Sus, Drochia; pe 16-20 iunie – în Mihăileni, Râșcani; pe 20-22 iunie – în Măcăreuca, Drochia; pe 21-23 iunie – în Șaptebani, Râșcani.

CNAM anunță că, săptămâna trecută, au efectuat examene profilactice gratuite 564 de persoane, dintre care 475 au beneficiat de screening pulmonar, iar 89 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Total
0
Shares
Total
0
Share