Cetățenii moldoveni sunt împotriva alegerilor anticipate: E o pierdere de timp şi de bani! Care e soluția?

Alegătorii NU VOR ANTICIPATE, E o pierdere de timp şi de bani, Să renunţe la orgolii şi să participe la negocieri, pas da maia sandu nastase, pdm plahotniuc, partidul democrat din moldova, psrm dodon, socialistii, 

Alegerile parlamentare anticipate nu sunt o soluţie, ci reprezintă mai degrabă o pierdere de timp şi bani. În plus, nu există certitudinea că oamenii vor ieşi în număr mare la vot. Reprezentanţii partidelor care au intrat în legislativ trebuie să se aşeze la masa de discuţii, să renunţe la orgolii şi să participe la negocierile privind formarea unei majorităţi parlamentare care să creeze un nou Guvern. De această părere sunt alegătorii, care sunt îngrijoraţi de situaţia incertă de după scrutin, transmite Publika.md. 

Locuitorii satului Paşcani, raionul Criuleni, susţin că aşteaptă continuarea proiectelor sociale menite să le asigure un trai mai bun: “Nu văd sensul alegerilor anticipate, cheltuială de bani”, a spus o femeie. “Eu am votat o dată, gata, ajunge. Lasă să facă, că văd că nu fac nimic. Vlad Plahotniuc face. Face şi drumuri, face grădiniţe, punctul nostru medical l-au făcut, drumuri face”, a adăugat ea.
 
Oamenii din altă localitate au aceeaşi opinie. “Eu cred că ar trebui să se înţeleagă, să ajungă la un numitor comun fără ca să mai fie anticipate, alegerile sunt o cheltuială în plus şi avem tot noi, cei care am ales, avem de pierdut”, a spus un bărbat din satul Micăuţi, raionul Străşeni. “Aş vrea să facă coaliţie, să facă, să se împace, să fie ceva măcar pentru noi”, a declarat alt cetățean.
 

Şi locuitorii satului Peresecina, Orhei, susţin că nu vor să fie chemaţi din nou la urne: “Trebuie să reuşescă să se înţeleagă, să nu meargă la anticipate. E cheltuială de bani, mai bine să facă ceva pentru ţară. Mai bine să majoreze pensiile la un bătrân, la învăţători, un drum, să facă mai bine pentru popor”, a spus o persoană.

Menționăm că organizarea alegerilor parlamentare din 24 februarie au costat aproximativ 110 milioane de lei. Discuţiile privind viitoarele coaliţii ar putea începe după prima şedinţă de constituire a noului Parlament, care trebuie să aibă până la finele săptămânii curente.

Rezultate alegeri parlamentare 24 februarie
Rezultate alegeri parlamentare 24 februarie
Total
0
Shares
Total
0
Share