Alte știri

Chicu către Dodon: „Vă rog să acceptați, domnul președinte, expresia gratitudinii mele pentru suport și conlucrare”

Pinterest LinkedIn Tumblr

La final de mandat, premierul Ion Chicu i-a mulțumit celui de-al cincilea președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, pentru susținerea și conlucrarea pe care a avut-o cu Guvernul pe care l-a condus din noiembrie 2019, transmite Telegraph.md, cu referire la ABCNews.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”La final de mandat, vreau în mod special să-i mulțumesc Excelenței Sale, ex-președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Am avut o conlucrare instituțională foarte bună. Vreau să afirm cu toată sinceritatea, în acest an cu provocări enorme, Guvernul țării a fost foarte mult susținut și ajutat de președintele Igor Dodon. Vă rog să acceptați, domnul președinte, expresia gratitudinii mele pentru munca și suportul pe care l-ați acordat acestui Guvern într-o perioadă extrem de dificilă pentru țară”, a declarat Ion Chicu.

Astăzi, 31 decembrie, premierul Ion Chicu și miniștrii Sănătații, Muncii și Protecției Sociale, Finanțelor și Economiei își încheie mandatul în Guvernul în exercițiu.

Amintim, Guvernul Chicu a fost învestit în data de 14 noiembrie 2019 la propunerea lui Igor Dodon cu suportul deputaților PSRM.

Citește și: Miniștrii Serghei Pușcuța, Anatol Usatîi și Viorica Dumbrăveanu și-au prezentat Raportul de activitate

loading...

Comments are closed.