Chiril Gaburici: Până la sfârșitul anului 2019 drumul Chișinău-Ungheni va fi reconstruit

Chiril Gaburici, transport Puhoi, problema Puhoi, Puhoi, autocare Puhoi, diploma lui Gaburici, proteste la Guvern, Gaburici diploma
 

Până la sfârșitul anului 2019, drumul Chișinău-Ungheni, reconstrucția căruia s-a început acum câțiva ani, va fi încheiată. Declarația a fost făcută de ministrul economiei și infrastructurii, Chiril Gaburici, în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune Moldova 1, transmite IPN.

Ministrul spune că lucrările de reparație au fost reluate, contractul care vizează drumul Chișinău-Ungheni fiind unul problematic. „Acesta este un contract finanțat de partenerii externi. Eram în situația să pierdem finanțarea pentru reconstrucția drumului Chișinău-Ungheni, dar pot să vă spun acum cu certitudine că până la sfârșitul anului 2019 acest drum va fi în totalitate construit”, a declarat ministrul.

Chiril Gaburici spune că au mai existat asemenea contracte problematice și că a luptat pentru rezilierea acestora pentru că agenții economici care au fost angajate nu-și îndeplineau obligațiunile.

Total
0
Shares
Total
0
Share