Dorin Chirtoacă atenționează jurnaliștii: din Kroll 2 nu a dispărut nicio Greceanîi, compania arată schemele de spălare a banilor

filat furtul miliardului, Un fost Prim-ministru RECUNOAȘTE că figurează în raportul Kroll 2, slusari raportul kroll, jaful de la bem ilan shor, maia sandu filat pldm, 

Fostul primar al Capitalei Dorin Chirtoacă a venit cu un mesaj către jurnaliști să nu mai tirajeze prostii. Liberalul declară că soțul Zinaidei Greceanîi nu a dispărut din Raportul Kroll 2, așa cum scriu unele surse media. Kroll 2 arată schemele de spălare a banilor, un alt nivel al investigației. Și oricum, Kroll 2 nu anuleazĂ Kroll 1, ci îl completează, explică Chirtoacă.

“In Kroll 2 este “Roseau”, firma lui Sor care a “rascumparat” mai multe credite neperformante de la BEM, inclusiv de la “Alsvit”-ul, lui Greceanii. De fapt este o esrocherie facuta cu scopul de a masca hotia. Noul debitor, “Roseau” a ramas si el cu credite neperformante la BEM, deci tot hotie ramane. Dodon spune ca organele de ancheta au spus ca Greceanii nu are treaba. Care organe de ancheta, cele din declaratia Parlamentului despre statul capturat?

Acele organe de ancheta au simulat o liniste pentru Dodon si Greceanii in vremurile in care acestia colaborau cu PD si cu asta erau santajati. Bataie de joc pe fata, din partea lui Dodon”, a scris Dorin Chirtoacă pe facebook. 

Fostul primar adresează o întrebare și pentru Maia Sandu: “cum are de gand sa semneze cu Greceanii pact de neagresiune, in condiiile in care familia ei este implicata in sustragerea a 5 milioane de Euro de la BEM?”.

“Maine am sedinta in instantele de judecata “independente” ale RM. Dar luni, va demontrez cap-coada, cum este implicata Greceanii in furtul de la BEM. Am mai demonstrat o data, in anul 2015, dar ce folos…”, a conchis Chirtoacă.

dorin chirtoacă, zinaida greceanîi, alexei greceanii, greceanîi soț, furtul miliardului, credite de la bem

Total
0
Shares
Total
0
Share