Chirtoacă prezintă dovezi: „În 2008 și 2009 Năstase estorca 7 milioane de euro din bugetul orașului împreună nașul Țopa”

Andrei Năstase, Victor Țopa, Țopa, interlopul Țopa, finantatorii Platformei DA, cine finanteaza PAS, finantatorii Jurnal TV, cine sta in spatele lui Nastase, oligarhii Topa, Nastase, AIR Moldova, cazul AIR Moldova, atac raider, Platforma DA, blocul ACUM, Plahotniuc le-a raspuns celor de la Jurnal TV

În cadrul unui briefing de presă, Dorin Chirtoacă a făcut noi dezvăluiri ce ține de trecutul lui Năstase. Liderul PL a explicat cum actualul președinte al Platformei DA estorca milioane de euro din bugetul Chișinăului.

Într-un briefing de presă, transmis pe Facebook, Chirtoacă a declarat că Năstase ar fi estorcat, de fapt, 7 milioane de euro din Bugetul Capitalei, împreună cu nașul său,Victor Țopa, prin implicarea în frauda de la compania AIR Moldova.

“În 2008-2009, atunci când eu reformam primăria Capitalei, dlui cu se se ocupa? Estorca șapte milioane de euro din bugetu orașului, prin frauda de la AIR Moldova. De ce atunci când eu reformam orașul, dumnealui fura aceste șapte milioane de euro, împreună cu Țopa, dintre care primul milion de euro este de la Banca de Economii”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Total
0
Shares
Total
0
Share