Externe

Chirurg celebru și iubita lui, acuzați că drogau și violau femei! Ce a fost descoperit în telefonul lor?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un chirurg din California și iubita lui au fost acuzați de două infracțiuni de agresiune sexuală, însă anchetatorii spun că cei doi ar putea avea, de fapt, sute de victime.

Grant William Robicheaux, de 38 de ani, și iubita lui, Cerissa Laura Riley, de 31 de ani, își drogau, după care își violau victimele, relatează BBC News.

În telefoanele celor doi, anchetatorii au descoperit mii de clipuri video și încearcă să le identifice pe femeile din imagini, scrie ProTV.

Robicheaux și Riley ar fi atacat două femei pe care le-au cunoscut într-un bar și un restaurant, în 2016. În timpul anchetei desfășurate în cele două cazuri, polițiștii au descoperit miile de filmări și de aceea cred că numărul victimelor ar putea fi mult mai mare.

Anchetatorii spun că cei doi se îmbrăcau bine și astfel atrăgeau atenția victimelor lor. ”Se foloseau de faptul că arată bine pentru a-și atrage victimele. Există mai multe clipuri în care femeile par să fie drogate și nu mai pot opune rezistență agresiunilor sexuale. Credem că ar putea exista mai multe victime care nu au depus plângeri”, a declarat un anchetator.

Robicheaux este chirurg ortoped în Newport Beach și a avut mai multe apariții TV, fiind o vedetă locală. Polițiștii spun că el și iubita lui abordau femei în baruri, le drogau, le forțau să bea alcool, apoi le duceau în apartamentul chirurgului, unde le violau.

Una dintre victime a povestit că i-a cunoscut pe cei doi la un restaurant, pe 10 aprilie 2016, iar aceștia au invitat-o la o petrecere pe o barcă. După ce i-au strecurat droguri în băutură, cei doi au dus-o în apartamentul lui Robicheaux și au violat-o. A doua zi, femeia s-a dus la poliție să reclame violul. Probele biologice au stabilit că fusese drogată.

Cea de-a doua femeie spune că s-a trezit în apartamentul lui Robicheaux a doua zi după ce băuse împreună cu cei doi și a țipat după ajutor până când au auzit-o vecinii și au chemat poliția.

Robicheaux și Riley riscă 40, respectiv 30 de ani de închisoare pentru faptele lor.

loading...

Comments are closed.