Chișinău-Dubai: Zboruri directe cu FLYONE

FLYONE va opera zboruri directe spre/din Dubai, chiar din această toamnă. Astfel, datorită acestei curse, sfârșitul verii nu va însemna și sfârșitul sezonului de vacanțe la plajă. Primul zbor spre noua noastră destinație este programat pentru data de 18 octombrie. Cursele directe spre Dubai vor avea printre alte și un impact pozitiv asupra industriei turismului din țara noastră, iar cei din diasporă vor avea posibilitatea de a călători mai ușor. Prețul pentru bilete într-o direcție pornește de la 130 de euro.

“Lansăm această nouă cursă pentru că dorim să oferim pasagerilor noștri o gamă mai largă de opțiuni de a călători. Dubaiul este un important centru de tranzit, ceea ce înseamnă că pasagerii pot beneficia de conexiuni rapide spre orice colț al lumii”, a declarant directorul general al FLYONE, Mircea Maleca.

Cursele FLYONE spre/din Dubai vor fi efectuate de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, vineri și duminică, potrivit următorului orar:

Marți:

➢ Chișinău (KIV) 10:00 – Dubai (DWC) 16:50
➢ Dubai (DWC) 18:00 – Chișinău (KIV) 21:20

Vineri

➢ Chișinău (KIV) 10:00 – Dubai (DWC) 16:50
➢ Dubai (DWC) 18:00 – Chișinău (KIV) 21:20

Duminică

➢ Chișinău (KIV) 10:00 – Dubai (DWC) 16:50
➢ Dubai (DWC) 18:00 – Chișinău (KIV) 21:20

Dubaiul este un oraș ultramodern cunoscut în întreaga lume pentru opulența sa, iar turiștii care vor ajunge acolo vor avea parte de numeroase atracții turistice, printre care renumitele clădiri
Burj Khalifa și Burj al Arab.

Pentru a rezerva bilete sau pentru a obține informații suplimentare, pasagerii sunt rugați să acceseze pagina web, www.flyone.eu sau aplicația mobilă FLYONE, dar și agențiile partenere.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, reușind în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova.
Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).
În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.
Amintim că FLYONE operează zboruri către 53 destinații.

35 de curse regulate și charter spre: Dubai, Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Tirana, Bodrum, Dalaman, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat și Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Tbilisi, Lyon, Moscova, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Paris, Dubai, Beirut, Teheran, Dusseldorf, Tel Aviv.

Total
0
Shares
Total
0
Share