Chișinău, o tânără atacată în parcul Valea Trandafirilor

Chișinău, o tânără atacată în parcul Valea Trandafirilor, politia rm

O tânără care făcea jogging a avut parte de clipe de coşmar, care este frică să le povesteacă public. Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 10 mai curent, dar a fost povestit abia astăzi. Într-un grup pe Facebook prietena victimei este cea care a avut curaj să dezvăluie clipele de coşmar trăite de tânără, scrie stiri.md .

În timp ce alerga, fata a fost atacată, făptaşele au încercat să o înăduşe, doar că, partea bună e că ea a reuşit să scape din mânile acestora şi să fugă.

„Scriu în numele prietenei mele, pentru că îi este frică de viața ei. Pe 10 mai, în jurul orei 08:30 dimineața, în parcul Valea Trandafirilor, în timp ce alerga, a fost atacată de două fete, de 17 ani, îmbrăcate în negru, cu părul negru şi ochii conturaţi tot cu negru, dar şi un băiat. Aceştia intenţionau să îi sustragă telefonul victimei. Tânără a fost bătută de cele 2 fete şi băiat. Mai mult, au încercat să o înăduşe, dar, nu au reuşit, întrucât prietena mea a reuşit să fugă. Acest lucru este foarte înfricoșător! Vreau doar să avertizez, fiţi atenţi şi nu alergaţi singuri pe acolo”, este mesajul scris de prietena fetei care a fost atacată.

Victima a chemat Poliţia. Forţele de ordine nu au comentat acest incident.

Total
0
Shares
Total
0
Share