Actual

Chișinăuenii pot sesiza autoritățile municipale on-line despre problemele din oraș

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chișinău îndeamnă cetățenii să sesizeze problemele acute din oraș prin intermediul platformei online „eu.chisinau.md”, care este funcțională, transmite Telegraph.md

Utilizatorii platformei vor selecta problema din cele 9 categorii care se conțin pe site: comerț neautorizat; construcții neautorizate/locuințe; drumuri, gropi și semne rutiere; energie electrică/termică/gaz; iluminare și semafoare; maidanezi; parcuri, scuaruri și spații verzi; salubrizare.

Pentru autentificare pe site-ul eu.chisinau.md poate fi folosit un cont de pe rețelele de socializare sau e-mail.

Potrivit unui comunicat emis de primărie, preturile de sector sunt desemnate în calitate de subdiviziuni responsabile de examinarea sesizărilor depuse de cetățeni pe platforma electronică.

Persoanele responsabile vor recepționa sesizările parvenite și vor iniția demersurile pentru soluționarea problemelor enunțate cu subdiviziunile municipale de profil.

Platforma on-line „eu.chisinau.md” a fost lansată în fază de testare la finele anului 2019 și este un proiect implementat de Primăria municipiului Chişinău în colaborare cu Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare din Moldova.

loading...

Comments are closed.