Chișinăuienii pot solicita conectarea locuințelor la agentul termic începând cu ziua de azi

Chișinăuienii pot solicita, începând de astăzi, 13 noiembrie, conectarea locuințelor la agentul termic, a anunțat șeful Direcției Generală Locativ-Comunală și Amenajare, Ion Burdiumov, la ședința operativă a serviciilor municipale, scrie Radiomoldova.md

„Suntem pregătiți să livrăm începând de astăzi în orice bloc locativ. Va fi semnată și dispoziția pentru începerea sezonului de încălzire 23-2024, respectiv persoanele care vor solicita la întreprinderile municipale la gestionarea fondului locativ sau la gestionarul blocului de astăzi pot conecta și primi agentul termic de la furnizor. Ce ține de asociații, din informațiile pe care le dețin, sunt gata la 88 la sută, ceea ce dispune și majoritatea blocurilor gestionate de asociații tot sunt eligibile pentru începerea sezonului de încălzire”.

Potrivit autorităților municipale, 129 de grădinițe din municipiul Chișinău au fost deja conectate la agentul termic. Tot în această săptămână agentul termic va fi livrat în toate școlile din Chișinău, în contextul în care temperaturile vor scădea zilele viitoare.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share