Social

Chișinăul a intrat în luna curățeniei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria Chişinău informează că astăzi, 14 martie 2018, au început lucrările de curăţare a arborilor şi evacuare a crengilor în cadrul campaniei de primăvară „Facem curat lună”.

Conform planului de intervenţie, după ce muncitorii de la ÎM „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi” vor finaliza lucrările de curăţare a copacilor din interiorul curţii blocului de locuinţe, în cartier vor interveni serviciile locativ-comunale şi gestionarii fondului locativ pentru a salubriza teritoriul şi evacua deşeurile. În final, în curte va acţiona ÎM „Exdrupo”, pentru a repara şi asfalta căile de acces.

„Facem curat lună! Chișinăul intră în luna curățeniei! Ai grijă de orașul tău!”, a scris Silvia Radu pe facebook.

silvia radu, chișinăul intră în luna curățeniei, ai grijă de orașul tăuPrimarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a inspectat personal modul de intervenţie a serviciilor. Silvia Radu le-a sugerat responsabililor să atragă o atenţie sporită la curăţarea terenurilor din preajma instituţiilor de învăţământ şi cele medicale şi să asigure lichidarea tuturor gunoiştilor neautorizate, formate în curţile de bloc.

loading...

Comments are closed.