Circa 60 % dintre angajații SIS au primit doza booster de vaccin împotriva COVID-19

Rata de vaccinare în rândul ofițerilor de informații și persoanelor eligibile deservite de către Direcția medicală a SIS este în continuă creștere.

Ofițerii de informații consideră că vaccinarea rămâne unica soluție eficientă și sigură pentru a ține sub control situația epidemiologică din țară iar prin administrarea dozei booster va crește nivelul de protecție împotriva noilor tulpini și a formelor severe ale acestei boli.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 rămâne o prioritate pentru Serviciul de Informații și Securitate, în acest sens fiind continuate acțiunile de promovare a procesului de imunizare a tuturor angajaților, în afară de cei exceptați, cărora le este contraindicată administrarea vaccinului.

În următoarele două săptămâni programului de vaccinare desfășurat de către Direcția medicală a SIS se vor alătura membrii familiilor ofițerilor de informații, precum și alte persoane care se află la evidență în cadrul acestei instituții medicale.

SIS îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să se implice și să susțină activ campania de vaccinare și să-și administreze doza booster în perioada indicată de cadrele medicale.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share