Circulația cetățenilor din stânga Nistrului, subiect discutat la ședința Comisiei parlamentare speciale

 

Membrii Comisiei parlamentare speciale de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova s-au întrunit în ședință. La eveniment au mai participat vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, precum și reprezentanți ai Agenției Servicii Publice, Serviciului Fiscal de Stat, Inspectoratului General al Poliției ș.a.

Direcția comunicare și relații publice a Legislativului a relatat că discuțiile s-au axat pe subiectul circulației cetățenilor din stânga Nistrului. Participanții s-au referit la mecanismul de emitere a numerelor de înmatriculare neutre pentru autovehicule și la situația feribotului de la Molovata. De asemenea, la ședință s-au examinat ultimele evoluții în procesul de reglementare a conflictului transnistrean.

Comisia parlamentară specială de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova a fost creată la propunerea președintelui Legislativului, Igor Grosu. Obiectivul ei este de a monitoriza și evalua situația privind politicile de reintegrare și de a elabora propuneri și recomandări, care ar permite redobândirea încrederii și apropierea cetățenilor de pe cele două maluri ale Nistrului.

Total
0
Shares
Total
0
Share