Clipe de groază pentru o femeie de 66 de ani din Capitală: Mi-a rupt hainele, m-a tăvălit pe jos, a vrut să mă violeze!

viol chisinau, moldova, politia

O femeie de 66 de ani a trăit clipe de groază, după ce un tânăr a încercat să o violeze. Incidentul s-a petrecut noaptea trecută în sectorul Centru al Capitalei. Femeia a reușit să scape din mâinile agresorului și a cerut ajutorul Poliției.

Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj al Batalionului de Reacționare Operativă, care l-au reţinut. Potrivit publika.md, suspectul a bătut mai întâi la uşa soţului femeii şi l-a păcălit că în ograda lui s-a întâmplat ceva şi ar fi bine să vadă ce este.

“A cerut o țigară de la soțul meu. I-a spus să se ducă la Oxana să vadă cine e la ușă. Serafim, soțul se duce încolo, dar el a intrat aici și a încuiat ușa căci era cheia în ușă pe înăuntru”, a spus victima.

După ce stăpânul a ieșit în ogradă, agresorul a intrat în casă, a încuiat ușa și s-a năpustit asupra femeii.

“M-a împins, am căzut pe pat și a început să-mi rupă hainele. L-am întrebat ce face în casa mea și să iasă. El m-a apucat de gură și mi-a răsucit-o. M-a tăvălit și pe jos”, a explicat femeia.

Suspectul s-a dovedit un tânăr de 29 de ani. Acesta era în stare de ebrietate. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share