CNAS continuă să deservească cetățenii în regim special

Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) a informat că subdiviziunile teritoriale vor primi cetățenii în regim special și în continuare, masura fiind aplicată pentru a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus, transmite Telegraph.md

Astfel, din 11 mai până la 15 mai, inclusiv, de la ora 8.00 până la ora 14.00, vor fi deserviți numai beneficiarii de pensii, alocații sociale și solicitanții ajutorului de deces.

Instituția a comunicat că în această perioadă nu vor fi deserviți solicitanții și beneficiarii de prestații din raionul ŞtefanVodă, dat fiind faptul că în centrul raional, unde este amplasată CTAS, este stabilită carantină. Primirea cetățenilor va începe după sistarea situației de carantină în orașul Stefan Vodă.

În incinta instituțiilor CTAS vizitatorii vor fi admiși doar cu condiția purtării măștii de protecție și a mănușilor, cu asigurarea respectării distanței sociale în interiorul Front Oficiului și în exteriorul acestuia. Iar după fiecare două ore de audienţă a cetăţenilor, în incinta caselor teritoriale timp de 10 minute va fi efectuată dezinfecţia și aerisirea spaţiilor de primire.

Din data de 18 mai 2020 toate casele teritoriale vor active în regim deplin, în cazul în care nu va fi prelungită starea de urgență.

Citește și: DISPOZIȚIA nr. 27 din 08 mai 2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova

Total
0
Shares
 
Total
0
Share