Alte știri

CNAS prelungeşte regimul special de primire a cetățenilor până la data de 15 iulie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Preocupată de starea de sănătate a beneficiarilor săi în contextul răspândirii COVID-19, având la bază Hotărârea nr. 18 din 24 iunie 2020 a Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică, Casa Națională de Asigurari Sociale prelungeşte regimul special de primire a cetătenilor până la data de 15 iulie 2020.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În acest context, CNAS comunică, că casele teritoriale de asigurări sociale în continuare  vor presta servicii de la ora 8.00 până la ora 14.00 după acelaşi orar: luni, marţi şi miercuri specialiștii CTAS vor primi solicitanţii/beneficiarii de pensii, alocații și ajutoare de deces; joi şi vineri vor fi deserviți solicitanţii/beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii.

Atragem atenţia beneficiarilor de pensie, care începând cu 1 iulie, curent, intenţionează să solicite reexaminarea pensiei. Persoanele, care nu vor reuşi să fie deservite de specialiştii caselor teritoriale în această zi, vor putea depune cererea săptămânile viitoare și tot în zilele de luni până miercuri.  Noile drepturi la pensie se acordă începând cu luna următoare celei în care a fost depusă cererea şi actele necesare la organul teritorial de asigurări sociale.

Reamintim, ca accesul în spaţiile închise va fi asigurat cu respectarea distanţei sociale. Atenționăm că vizitatorii vor fi admiși doar cu condiția că poartă mască de protecție și mănuși. Totodată, pentru siguranţa sanitară în incinta caselor teritoriale, după fiecare două ore de audienţă a cetăţenilor timp de 10 minute va fi efectuată dezinfecţia și aerisirea spaţiilor de primire.

loading...

Comments are closed.