Alte știri

Comentariul ex-deputatei Inga Grigoriu despre Alianța PAS-Șor

Pinterest LinkedIn Tumblr

În 2015 ne-a scos în stradă jaful secolului, iar prin luna mai a aceluiași an, am dat startul pichetării, la propriu, a instituțiilor care trebuiau să se preocupe de acest individ – șor.

Mai întâi l-au plasat în izolatorul de la CNA, apoi, văzând că noi nu cedăm, și-a organizat un grup de susținători de la FC Milsami Orhei, a cărui scop a fost să ne bruieze și să ne intimideze.

Apoi l-au dezlegat să participe în cadrul alegerilor locale din 2015, unde, cu saci de bani, a reușit să corupă alegătorii. Proveniența acestor resurse financiare ilicite o știu foarte bine autoritățile competente.

Apoi și-a tras un partid, după care a urmat epopeea prin instanțele judecătorești.

Acest individ nu este singurul beneficiar al banilor furați de la cetățeni. El știe multe pe care le tace – pe cine a servit, ce indicații a urmat, cui i-a ajutat cu cheșul.

Acum, după șase ani, să văd că în Parlamentul R. Moldova acest șoricel este mai legitim ca oricând și mai este și consultat, nu reprezintă decât un scuipat în sufletul nostru, al oamenilor care au ieșit în stradă să spună și să caute adevărul.

Or, el nu s-a declarat în opoziție. Infracțiunea lui parlamentară va vota totul, inclusiv și noul Guvern. Unde mai pui că și majoritate constituțională poate asigura.

Acest șoricel este asemeni unei monede de schimb, care poate abil să iasă din orice încurcătură.

Autor: Inga Grigoriu, PPDA, ex-deputat.

loading...

Comments are closed.