Actual

Comisia mediu și dezvoltare regională va desfășura audieri publice cu privire la verificările în fondul forestier gestionat de ”Moldsilva”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Comisia mediu și dezvoltare regională anunță organizarea audierilor publice cu privire la verificările efectuate în fondul forestier național – proprietate publică a statului, gestionat de entitățile silvice din subordinea Agenției ”Moldsilva” și deficiențele depistate în cadrul acestora.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

La eveniment se invită pentru dezbateri reprezentanții Ministerului Mediului, Ministerului Finanțelor, Agenției ”Moldsilva”, Inspectoratului pentru Protecția Mediului, Institutului pentru Cercetări și Amenajări Silvice, Întreprinderii pentru silvicultură Iargara, Întreprinderii pentru silvicultură Soroca, Întreprinderii pentru Silvicultură ”Hîncești-Silva”, precum și reprezentanți ai societății civile.

Audierile publice se vor desfășura joi, 24 februarie 2022, ora 10:00, în sediul Parlamentului Republicii Moldova, biroul 915.

Pentru buna desfășurare a evenimentului persoanele interesate sunt rufate să confirme participarea la numerele de telefon: 022 820 531 sau 060003354.

loading...

Comments are closed.