Advertoriale

Complexul imobiliar Green Park Residence va fi dat în exploatare cu 3 luni mai devreme

Pinterest LinkedIn Tumblr

În 2020 achiziționezi propria locuință, în complexul din strada Nicolae Costin, în cea mai verde locatie din Buiucani. Blocurile, care urmau a fi date în exploatare la sfârșit de primăvară, vor fi predate locatarilor cu 3 luni mai devreme.

Doar acum va punem la dispozitie achitare comodă pentru perioada de 3 ani, fără % și fără implicarea băncii, direct de la dezvoltator.

Complexul din strada Nicolae Costin – Oferta Hot

În 2020 achiziționezi propria locuință, în complexul din strada Nicolae Costin, în cea mai verde zonă din Buiucani! Achitare comodă pentru perioada de 3 ani, fără % și fără implicarea băncii, direct de la dezvoltator!Sună: Mihai 📞068111596Vezi: https://proimobil.md/ro/complexe-rezedentiale-in-chisinau/green-park-residenceCaracteristici: Carcasă din BCA (Beton celular autoclavizat); Ferestre termopan cu 3 rânduri, 6 camere;Încălzirea este individuală pentru fiecare apartament; În curtea blocului va fi amenajat terenul de joacă pentru copii și locuri de parcare;Ascensor silențios și de mare viteză BASLIFT; Uși metalice la intrare de calitate înaltă;Conexiune la toate reţelele (apă, curent electric, canalizare, gaz, interfon, telefon, TV, internet – fibră optică). Parcare subterană;Curte privată; Spații comerciale la partier; (m.p)

Опубликовано Proimobil.md Вторник, 3 декабря 2019 г.

 

Verde și liniștită, dar și cu o infrastructură dezvoltată, zona în care este construit complexul este cu adevărat una dintre cele mai râvnite de trai din oraș, oferind locatarilor o oază de liniște și confort.

Pentru mai multe detalii, apelați la numărul de telefon 068111596 sau accesați www.proimobil.md

Caracteristici:

  • carcasă din BCA (Beton celular autoclavizat);
  • ferestre termopan cu 5 camere;
  • încălzirea este individuală pentru fiecare apartament;
  • parcare subterană;
  • în curtea blocului va fi amenajat terenul de joacă pentru copii și locuri de parcare;
  • ascensor silențios și de mare viteză Keleman;
  • uși metalice la intrare de calitate înaltă;
  • conexiune la toate reţelele (apă, curent electric, canalizare, gaz, interfon, telefon, TV, internet – fibră optică).
  • curte privată; Spații comerciale la partier; (m.p)

Dacă ești o persoană activă și îți place să faci sport, dacă preferi să petreci zilele de weekend alături de cei dragi sau fie că dorești o evadare din oraș, Green Park Residence este exact ceea ce cauți – alegerea potrivită pentru un trai frumos și liniștit.

Pentru mai multe detalii, apelați la numărul de telefon 068111596 sau accesați www.proimobil.md

loading...

Comments are closed.