Advertoriale

Complexul imobiliar Green Park Residence va fi dat în exploatare cu 3 luni mai devreme

Pinterest LinkedIn Tumblr

În 2020 achiziționezi propria locuință, în complexul din strada Nicolae Costin, în cea mai verde locatie din Buiucani. Blocurile, care urmau a fi date în exploatare la sfârșit de primăvară, vor fi predate locatarilor cu 3 luni mai devreme.

Doar acum va punem la dispozitie achitare comodă pentru perioada de 3 ani, fără % și fără implicarea băncii, direct de la dezvoltator.

Complexul din strada Nicolae Costin – Oferta Hot

În 2020 achiziționezi propria locuință, în complexul din strada Nicolae Costin, în cea mai verde zonă din Buiucani! Achitare comodă pentru perioada de 3 ani, fără % și fără implicarea băncii, direct de la dezvoltator!Sună: Mihai 📞068111596Vezi: https://proimobil.md/ro/complexe-rezedentiale-in-chisinau/green-park-residenceCaracteristici: Carcasă din BCA (Beton celular autoclavizat); Ferestre termopan cu 3 rânduri, 6 camere;Încălzirea este individuală pentru fiecare apartament; În curtea blocului va fi amenajat terenul de joacă pentru copii și locuri de parcare;Ascensor silențios și de mare viteză BASLIFT; Uși metalice la intrare de calitate înaltă;Conexiune la toate reţelele (apă, curent electric, canalizare, gaz, interfon, telefon, TV, internet – fibră optică). Parcare subterană;Curte privată; Spații comerciale la partier; (m.p)

Опубликовано Proimobil.md Вторник, 3 декабря 2019 г.

 

Verde și liniștită, dar și cu o infrastructură dezvoltată, zona în care este construit complexul este cu adevărat una dintre cele mai râvnite de trai din oraș, oferind locatarilor o oază de liniște și confort.

Pentru mai multe detalii, apelați la numărul de telefon 068111596 sau accesați www.proimobil.md

Caracteristici:

  • carcasă din BCA (Beton celular autoclavizat);
  • ferestre termopan cu 5 camere;
  • încălzirea este individuală pentru fiecare apartament;
  • parcare subterană;
  • în curtea blocului va fi amenajat terenul de joacă pentru copii și locuri de parcare;
  • ascensor silențios și de mare viteză Keleman;
  • uși metalice la intrare de calitate înaltă;
  • conexiune la toate reţelele (apă, curent electric, canalizare, gaz, interfon, telefon, TV, internet – fibră optică).
  • curte privată; Spații comerciale la partier; (m.p)

Dacă ești o persoană activă și îți place să faci sport, dacă preferi să petreci zilele de weekend alături de cei dragi sau fie că dorești o evadare din oraș, Green Park Residence este exact ceea ce cauți – alegerea potrivită pentru un trai frumos și liniștit.

Pentru mai multe detalii, apelați la numărul de telefon 068111596 sau accesați www.proimobil.md

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.