Alte știri

Conceptul de all inclusive se schimbă în Bulgaria. Cu ce a fost înlocuit bufetul suedez

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cei care s-au relaxat în faţa pandemiei, îşi doresc să călătorească însă vor fi foarte preocupaţi de siguranţă, motiv pentru care bulgarii au adaptat conceptul de all-inclusive, potrivit unei agenţii specializate în vacanţe pe litoral în Bulgaria şi Grecia

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Turiştii sunt foarte preocupaţi de siguranţă şi vor pune mare accent pe calitatea serviciilor şi pe distanţarea pe plajă şi în unităţile de cazare, spre deosebire de anii trecuţi în care turiştii puneau accentul pe bugetul de călătorie.

“Hotelierii din Bulgaria au luat deja măsuri pentru a răsplăti turiştii cu vacanţe relaxante, implementând în acelaşi timp măsurile de protecţie împotriva răspândirii virusului SARS-COV-2. Astfel, reprezentanţii unităţilor de cazare din Bulgaria au luat măsuri temeinice, dar foarte discrete, astfel încât clientul să se bucure de vacanţă. Renumitul meniu de bufet suedez specific conceptului all inclusive în Bulgaria este înlocuit de un meniu a la carte sau pe bază de precomandă, conceput astfel încât turistul să aibă minimă interacţiune cu personalul de servire. Accesul în săli va fi diferit organizat, dar din consideraţie pentru turişti astfel încât aceştia să nu simtă restricţiile. Turiştii vor fi organizaţi în mai multe serii. Există un mare avantaj: turistul va fi servit şi va avea suficient spaţiu personal, revenind spre conceptul tradiţional de relaxare”, subliniază comunicatul.

De asemenea, în 2020 hotelurile din Bulgaria nu mai au voie să ocupe spaţiile de cazare integral pentru a asigura spaţiul de siguranţă pentru turişti iar fiecare turist va primi la sosire un kit care conţine dezinfectant, măşti şi mănuşi de unică folosinţă.

Check in-ul va fi organizat astfel încât să permită distanţarea şi se va realiza numai după ora 14:00 iar check-out-ul înainte de ora 10.00 – 11.00 pentru ca personalul să aibă timp să facă curat şi să igienizeze.

Dezinfecţia suprafeţelor din zonele publice se face din oră în oră. De asemenea, turiştii vor primi produse de igienă care să le asigura confortul că îşi igienizează spaţiul, personalul fiind oricum angajat pentru a păstra curăţenia optimă.

Animaţia pentru adulţi şi copii va avea loc doar în aer liber (accesul la locuri de joacă sau sălile de activităţi va fi restricţionat).

Piscinele exterioare vor rămâne deschise publicului, dar şezlongurile şi umbreluţele vor fi amplasate la distanţe mai mari. Similar, pe plajă şezlongurile vor fi distanţate.

Sursa: Agerpres

loading...

Comments are closed.