Alte știri

Condamnatul Ilan Șor le răspunde criticilor săi, în limba română, cu versuri dintr-o poezie de-a lui Mihai Eminescu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, condamnat de prima instanță pentru anumite fapte penale, a publicat pe pagina sa de Facebook astăzi, de ziua de naștere a lui Mihai Eminescu, un mesaj în limba română în care amintește de sfaturile marelui poet, despre cum să luptăm cu politicienii iresponsabili. De asemenea, Ilan Șor îi felicită pe cetățenii Republicii Moldova cu ocazia Zilei Culturii Naționale, care este marcată în 15 ianuarie, și a recitat versuri din poezia „Criticilor mei” de Mihai Eminescu, transmite Telegraph.md, cu referire la Deschide.md

„Este un motiv bun să ne amintim de sfaturile poetului, și anume că munca este singura soluție prin care putem lupta cu influența negativă, inclusiv a politicienilor iresponsabili. „Un singur remediu există în adevăr în contra acestor rele, dar trebuie aplicat cu toată rigoarea, cu tot exclusivismul: munca. Muncă, nu nimicuri, nu mânare de muști la apă; și adevăr, nu fraze lustruite și negustorie de vorbe”. Așa cum, de fapt, face întreaga echipă a Partidului „ȘOR”. Muncește, nu pălăvrăgește”, a spus Șor.

Cu această ocazie, el a recitat versuri dintr-o poezie a lui Eminescu, adresându-se criticilor săi și politicienilor iresponsabili despre care spune des că nu muncesc, dar pălăvrăgesc.

„Critici voi, cu flori deşerte/ Care roade n-aţi adus./ E uşor a scrie versuri/ Când nimic nu ai de spus”, a recitat Șor.

La final, liderul Partidului „ȘOR” i-a felicitat pe cetățenii Republicii Moldova cu ocazia Zilei Culturii Naționale.

„Vă felicit din suflet. Cultura trebuie să unească un popor și să-l facă mai puternic. Un popor care se respectă trebuie să-și păstreze și să promoveze patrimoniul său cultural, iar citirea și recitirea operele clasicilor trebuie să fie ceva firesc în viața noastră”, a mai declarat Ilan Șor.

Citește și: Școala care i-a dat diplomă Alei Nemerenco și-a șters urmele de pe internet, după dezvăluirile de ieri

loading...

Comments are closed.