Social

Condiție impusă de Guvernul Filip: Fără prețuri exagerate la Târgul de Crăciun!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În perioada 15 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019, pe strada 31 August din Capitală, se va desfășura evenimentul cultural-artistic „Târgul de Crăciun”. Ca și în anul precedent, vizitatorii „Târgului de Crăciun” vor putea gusta din bucatele tradiționale moldovenești, servi vin fiert și cumpăra cadouri de la producătorii autohtoni. În acest context, Guvernul Filip a impus o condiție agenților economici, prin care aceștia sunt obligați să ofere vizitatorilor și un meniu social.

„Avem un contract cu toți agenții economici, ca în fiecare punct de comercializare să existe meniu social. Acesta presupune ca la trei-cinci poziții din meniu să fie stabilite cele mai ieftine prețuri din oraș, accesibile pentru toate categoriile de vizitatori”, a explicat directorul Palatului Național „Nicolae Sulac” din Capitală, Andrei Locoman., pentru Sputnik.md. 
 
Potrivit lui, în acest an, la eveniment sunt așteptați aproximativ un milion și jumătate de vizitatori. Totodată, Guvernul va organiza transportul pentru aproximativ cinci mii de copii din familii defavorizate și copiii din regiunea transnistreană.
Pavel Filip face anunțul, Târgul de Crăciun revine, sarbatorile de iarna, republica moldova, partidul democrat, pdm plahotniuc, 
loading...

Comments are closed.