Social

Confesiunea unei femei de 75 de ani: Cum se făcea amor acum jumătate de secol

Pinterest LinkedIn Tumblr

În 1900 doar poziţia pe care o ştim azi drept misionarului era acceptată. Oricare altă poziţie era considerată o perversiune. Nu doar sexul înaintea căsătoriei era blamat, ci şi o serie de gesturi sexuale între soţi, care azi ni se par… lipsite de fantezie!

Aurora, o femeie în vârstă de 75 de ani, a acceptat să dezvăluie pentru o publicație din Romania, cum se făcea sex acum 50 de ani! Prima noapte de dragoste a fost pentru Aurora una gentilă, care i-a satisfăcut curiozitatea de a fi intimă cu soţul ei.

„Aveam 21 de ani. Am stins lumina în camera şi m-am băgat în pat cu cămaşa de noapte pe mine. A venit şi el, s-a băgat uşurel lângă mine şi s-a învelit. Mi-a pupat întâi mâna finuţ, apoi pe obraji. M-a apucat de talie şi m-a apropiat de el. A fost foarte bland, m-a luat uşurel, nu s-a grăbit. M-a mângâiat, dar nu jos sau pe sâni. Doar pe faţă, gât, talie… Şi mă pupa uşor pe obraji şi buze.”

„Mă amuză ce sfat mi-a dat mama: să fii liniştită că o să fie bine. Cam aşa a fost. Am stat în poziţia ciobănesc (n.r. misionarului), el a intrat uşor, fără să mă forţeze. Nu a fost atât de rău pe cât îmi imaginam. Un disconfort şi atât. Totul a durat cam două, trei minute. Imediat după eu nu ştiam ce să fac după ce el a ejaculat înăuntru, iar el m-a îndemnat să vin cu el să mă spăl.”

„Până la vârsta mea nu m-am sărutat niciodată franţuzeşte. De sex oral nici nu se pune problema!”

Aurora îşi aminteşte cât de încântată a fost când soţul a începtut să o pupe gentil pe gât şi pe sâni, cam după 15 partide de sex. Atunci şi ea l-a strâns cu forţă în braţe şi a avut primul orgasm din viaţa ei. L-a simţit în tot corpul, după care o moleşeală subită, povesteşte ea.
loading...

Comments are closed.