Alte știri

Confuzie uriașă pe Twitter: Maradona a murit, iar fanii Madonnei au fost în șoc. „Dislexia a ucis-o pe regina popului”

Pinterest LinkedIn Tumblr

O confuzie de nume între două legende a dat naștere unei situații ciudate în social media. Numele Madonnei a urcat brusc în topul căutărilor pe Twitter, pentru că unii utilizatori au crezut că a murit.

Fanii reginei popului au citit greșit numele Maradona și au postat pe rețelele sociale valuri de mesaje prin care își exprimau tristețea.

Până să-și dea seama că cel care murise este Diego Maradona, mulți fani au anunțat dispariția Madonnei.

 „Nu, Madonna ne-a părăsit foarte devreme”, spune unul dintre numeroasele tweet-uri care circula pe rețeaua de socializare împreună cu o fotografie a cântăreței.

„Aproape am avut un atac de cord când am văzut pe Twitter valurile de mesaje despre presupusa moarte a Madonnei”, a scris un utilizator al rețelei de socializare.

Confuzia nu a scăpat netaxată, astfel că au apărut și glumele legate de aceasta. Au fost utilizatori Twitter care și-au lăsat creativitatea să zboare și au creat mai multe meme-uri despre asta.

„Tendințele Twitter de astăzi îmi arată că în lume există trei tipuri de oameni: cei care îl iubesc pe Maradona, cei care îl urăsc pe Maradona și dislexicii care îl confundă cu Madonna”, se arată într-o postare.

„Madonna a văzut că au ucis-o … Madonna a văzut că cei de pe Twitter au dislexie și Maradona a murit”, spune un alt Tweet.

loading...

Comments are closed.